Najlepsze z Kulinarnego Wrocławia - kuchnia ukraińska i rodzime klasyki

Maciek Przestalski | Utworzono: 22.07.2018, 13:35 | Zmodyfikowano: 22.07.2018, 13:35
A|A|A

W lutym 2016 roku gościem audycji Kulinarny Wrocław był Illya Tandur. Szef KRESu przyjechał do naszego miasta studiować na Politechnice. Mimo zdobytego wykształcenia technicznego, trzy lata temu postanowił założyć knajpę z jedzeniem jakie znał z domu.

KRES na facebooku https://www.facebook.com/knajpa.kres.

Wróciliśmy też na Nadodrze, a konkretniej na Rydygiera, gdzie znajdziecie Powoli. Pod koniec marca 2016 roku o swoim pomyśle na gotowanie mówiły Aga Kalinowska i Ela Krupka z Powoli.

Powoli na facebooku https://www.facebook.com/sniadaniaiobiady.




REKLAMA

To może Cię zainteresować