Dzień kobiet powinien być przez cały rok
Piotr Kwaśny, najlepszy dolnośląski kucharz, szef kuchni restauraci Hi Life, Ewelina Lis i Łukasz Basta z radia Ram sprawdzili co słychać u tych, którzy są z nami na codzień, a z którymi rzadko mamy okazję porozmawiać dłużej, jedząc pyszne potrawy i popijając wytrawne wino.
Wieczór przy świecach, pełen magii, dobrej atmosfery i ciekawych rozmów przeciągnął się nieco poza ramy tej relacji.
Piotr zaserwował jako przystawkę marynowanego świeżego łososia w pastach balsamicznych, a jako danie główne polędwiczki w sosie paprykowo-pieprzowym i w sosie ibirowo-śliwkowym.
Karolina i Wojtek:) to niezwykle mili, otwarci i energetyczni ludzie.
Ale przecież my w większości przypadków mamy takie okazy:)
O czym przekonuję się na własnej skórze na codzień.
REKLAMA