Kulinarny Wrocław - całodzienne śniadania i rzemieślnicze słodkości

Maciek Przestalski | Utworzono: 20.01.2019, 15:41 | Zmodyfikowano: 20.01.2019, 15:41
A|A|A

Na zdjęciu: Tobiasz Herman

To nie pierwsza wizyta Tobiasza Hermana w audycji Kulinarny Wrocław. Opowiadał nam już o tym jak dobrze grillować, przygotować smaczną Wigilię, a także o bardzo udanym Gastro Mieście w Browarze Mieszczańskim. Jest jeszcze kilka gastronomicznych tematów którymi zajmuje się nasz gość, a przecież do Wrocławia przyjechał zaledwie 9 lat temu. Tym razem spotkaliśmy się, żeby porozmawiać wyjątkowych słodkościach i pomysłowych śniadaniach serwowanych przez cały dzień.

 Petits Fours Café na stronie i na facebooku.

REKLAMA

To może Cię zainteresować