Woki w jeżdżącej kuchni i dużo umami

Maciek Przestalski | Utworzono: 09.07.2017, 15:00 | Zmodyfikowano: 09.07.2017, 15:00
A|A|A

Na dzień przed naszą rozmową wybrałem się na Strzegomską, gdzie zazwyczaj w ciągu tygodnia można spotkać charakterystycznego, ręcznie malowanego food trucka ze słoniem. Przy pad thaiu dowiedziałem się, że Wojtek ma całkiem duże doświadczenie w przyrządzaniu kuchni azjatyckiej. W studiu okazało się, że jeżdżącą kuchnię z wokami na pokładzie stworzył razem z Martą i Szymonem, którzy byli jego współlokatorami. Posłuchajcie ich pełnej umami historii, w której nie zabraknie świetnej grochówki.

Hulthai na facebooku: https://www.facebook.com/hulthaiwroclaw

REKLAMA
Dźwięki
Hulthai

To może Cię zainteresować