CAMPO z Wrocławia najpiękniejszą restauracją świata
- To wyjątkowe wnętrze zdecydowanie wyróżniło się konsekwentnym i sugestywnym stylem wizualnym. Odważne użycie ciemnej palety kolorystycznej skupia uwagę na użytych materiałach i ich teksturach. Niezwykła dbałość o detale jest obecna także w identyfikacji wizualnej i akcesoriach, prowadząc spójny dialog z gośćmi restauracji - brzmiał werdykt jury konkursu Win Awards 2017 w Londynie.
Campo to przede wszystkim dania mięsne, steki, które przylatują do Wrocławia z Argentyny, przyrządza w Campo szef kuchni Tomasz Nowak, który podkreśla, że duże znaczenie ma specjalny piec Josper, w którym używany jest węgiel także pochodzący z Argentyny.
Posłuchaj audycji Kulinarny Wrocław, której gościem byłl Tomasz Nowak, szef kuchni w CAMPO: //www.radioram.pl/articles/view/32486/Kulinarny-Wroclaw-steki-ze-szczesliwych-krow