Wrocławska gastronomia dla 25. Finału WOŚP

Michał Hamburger | Utworzono: 13.01.2017, 02:50
A|A|A

- Postanowiliśmy wystawić nas samych na tej aukcji. Zaproponowaliśmy przyjazd w dowolne miejsce, które jest położone w promieniu 150 kilometrów od Wrocławia. Na tej imprezie usmażymy 70 burgerów. Pokażemy też jak robimy burgery i każdy na chwilę będzie mógł się stać "Pasiziomkiem" - zaprasza Piotr Staszczyński.

Na nietypowy pomysł wpadł też Krasnolód. 

- Osoba, który zwycięży licytację, będzie razem z nami robiła te lody. Dochodzą do nas pytania: jak stoimy z robieniem lodów ze śledzi. Przyjmujemy wszystko na klatę - zdradza współwłaściciel lodziarni, Bartosz Deryło.

Inne projekty, które pojawiły się na licytacji są także warte uwagi. Można m.in. zjeść obiad przygotowany przez MasterChefa, czy wykupić kolację dla ośmiu osób, na którą dania przyrządzi siedmiu czołowych wrocławskich szefów kuchni.

Trwają 104 licytacje, większość z nich potrwa do przyszłego tygodnia.

Więcej informacji znajdziecie: TUTAJ

 

REKLAMA

To może Cię zainteresować