Kulinarny Wrocław - o wypiekaniu, używaniu wartościowych produktów i porządnych śniadaniach [PODCAST]

Maciek Przestalski | Utworzono: 16.11.2019, 18:11 | Zmodyfikowano: 16.11.2019, 18:11
A|A|A

Na zdjęciu: Lucyna Michalak-Klimczak

Obchodząca właśnie czwarte urodziny Pochlebna oraz o dwa lata starsza Szynkarnia, to miejsca stworzone przez zawodowych techników żywienia, a przy okazji pasjonatów dobrego jedzenia i picia. Szefowa obu miejsc Lucyna Michalak-Klimczak, mówiła w audycji Kulinarny Wrocław, że to, co jemy, ma wpływ na to, jak się czujemy. Posłuchaj rozmowy o chlebie, zdrowszych słodkościach, produktach regionalnych od lokalnych dostawców, których może czasem zabraknąć i o tym, że porządne śniadanie jest ważne;

 

REKLAMA

To może Cię zainteresować