Kulinarny Wrocław: Kuchnia wegetariańska i wegańska na domowy obiad i większą imprezę [PODCAST]

Maciek Przestalski | Utworzono: 06.03.2022, 14:13 | Zmodyfikowano: 06.03.2022, 14:13
A|A|A

Monika Szewczuk gościła już w audycji Kulinarny Wrocław. Nieco ponad sześc lat temu, razem z bratem Michałem, opowiadała o autorskiej kuchni nagradzanej między innymi przez żółty przewodnik Gault & Millau. Od kilku miesięcy znów gotuje na większą skalę. Jako Wege Roots, razem z mamą i partnerem Mariuszem Haską, zajmuje się wegetariańskim, wegańskim i bezglutenowym cateringiem, a od kilku dni ich menu zajdziecie także w ofercie jednej z firm dostarczających jedzenie. Sporą część tej rozmowy poświęcamy na opowieść o tym jak robi się seitana, ale wszystko zaczęło się od tart.

REKLAMA

To może Cię zainteresować