Kulinarny Wrocław: Z Ziołorośli - o wdzięcznych ziołach w kuchni

Łukasz Lorenc | Utworzono: 03.03.2024, 14:14 | Zmodyfikowano: 03.03.2024, 14:14
A|A|A

Marcin Skrzyniarz, prywatne archiwum

Nadchodząca wiosna to idealny czas by skorzystać z ziołoleczniczych właściwości. Przyroda budzi się do życia, z każdej strony otaczają nas nowalijki, które polecają się jako składniki kolorowych sałatek czy naparów.

Ekspercką wiedzą w audycji Kulinarny Wrocław dzieli się Marcin Skrzyniarz, zielarz fitoterapeuta, twórca inicjatywy Z Ziołorośli, wykładowca w Instytucie Zielarstwa Polskiego i Terapii Naturalnych, miłośnik przyrody, edukator, członek Stowarzyszenia Żywica.

REKLAMA

To może Cię zainteresować