Najlepsze z Kulinarnego Wrocławia - sushi, ramen i lokalne sery

Maciek Przestalski | Utworzono: 18.08.2018, 17:27 | Zmodyfikowano: 18.08.2018, 17:27
A|A|A

Ramen z Yemsetu


W lutym 2018 roku odwiedził nas Sylwester Wańczyk. Opowiedział nam jak powstaje ser. A cała historia, która zaczęła się od mućki podarowanej przez sąsiada do odsłuchania tu.

 Wańczykówka na stronie www.wanczykowka.pl.

 


W grudniu 2017 roku miłością do gotowania dzielił się z nami Andrzej Błaszczuk. Posłuchaj fragmentów rozmowy o kuchni azjatyckiej, którą czasem trzeba nieco „ulokalnić”, najlepszych sushi masterach w Polsce i ramenach, które należy gotować bardzo długo.

 Yemsetu na stronie www.yemsetu.pl.

REKLAMA

To może Cię zainteresować