Kulinarny Wrocław: Katarzyna Daniłowicz o cyklu Tutejsze

Maciek Przestalski | Utworzono: 12.10.2024, 16:28 | Zmodyfikowano: 12.10.2024, 16:28
A|A|A

10 października w Restauracji Tarasowej odbyła się kolejna kolacja z cyklu Tutejsze. O tym co z lokalnych produktów przyrządzili zaproszeni do wspólnego gotowania utalentowani szefowie kuchni w audycji Kulinarny Wrocław opowiedziała executive chef kompleksu gastronomicznego przy Hali Stulecia Katarzyna Daniłowicz.

Słuchaj też przez Spotify https://open.spotify.com/show/281kLNCrA0prxT4cXWhJUd 

Kolację przygotowali:

Paweł Kaszubski | La Maddalena
Daniel Ottlik | Szyszka, Hotel Seidorf
Yassin Bugajny | Wierzbowa 15
Karol Sankowski | Przystań i Marina
Tomasz Wencek | Fundacja Mniej Więcej

REKLAMA

To może Cię zainteresować